Babagan Kita

about-L

Sugeng rawuh ing QioaQi

Shijiazhuang Qiaoqi Glass Product Co., Ltd. mapan ing Kota Shijiazhuang, Provinsi Hebei, China.

Kita minangka perusahaan ekspor profesional sing duwe pabrik dhewe, lan duwe tim profesional sing ngurus transaksi ekspor.

Kita bisa nampa Pesenan CUSTOMIZE lan ngasilake minangka logo desain lan kothak warna. Sanalika, sampeyan bisa entuk layanan pre-sale lan sawise adol paling apik. Prinsip kita yaiku 'Kualitas apik & rega apik & Layanan apik'.

Jaminan Kualitas

Produsen QiAOQi nganggep kualitas minangka faktor dhasar kanggo pangembangan Enterprise. Saka pamrosesan bahan baku nganti rampung produk pungkasan, kita komitmen karo kualitas, inovasi lan kepinginan ngluwihi kebutuhan pelanggan. Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat, kabeh produk bakal dicenthang paling ora kaping 3 (sajrone produksi, rampung produksi lan sadurunge dimuat dening QC) sing ngidini kita njamin kepuasan pelanggan. Sementara, kita terus nglaporake menyang pelanggan kanthi tepat wektu supaya bisa njamin kepuasan pelanggan.

Manajemen Gudang

Produsen QiAOQi duwe gudang luwih saka 5.000 sqm kanggo barang stok. Karyawan gudang profesional ora mung tetep resik, mriksa nomer, nanging uga kudu ngemas. Kajaba iku, kabeh stok barang miturut urutan sing beda-beda. Kita terus-terusan ngupayakake nggawe produk sing apik banget.

Kontrol Biaya

Produsen QiAOQi duwe gudang luwih saka 5.000 sqm kanggo barang stok. Karyawan gudang profesional ora mung tetep resik, mriksa nomer, nanging uga kudu ngemas. Kajaba iku, kabeh stok barang miturut urutan sing beda-beda. Kita terus-terusan ngupayakake nggawe produk sing apik banget.

 Kebak semangat lan semangat saka tim penjualan pemasaran

Tim penjualan energi lan profesional profesional makarya 7X24 jam, sing bisa menehi umpan balik sing tepat wektu lan akurat.

Yen sampeyan anyar ing industri iki, kita bakal menehi saran paling profesional babagan produksi.

Yen sampeyan profesional ing industri iki, kita bakal menehi rega kompetitif lan wektu pangiriman paling apik.

Staff QiAOQi ngarep-arep gabung karo sampeyan kanggo nggawe masa depan sing cerdas kanthi kawicaksanan, karakter lan produk.