• FDA

    FDA

  • Trademark Registration

    Registrasi Merek Dagang

  • LFGB

    LFGB

Sertifikat
ndeleng kabeh

Shijiazhuang Qiaoqi Glass Product Co., Ltd. mapan ing Kota Shijiazhuang, Provinsi Hebei, China.

Kita minangka perusahaan ekspor profesional sing duwe pabrik dhewe, lan duwe tim profesional sing ngurus transaksi ekspor.

Kita bisa nampa Pesenan CUSTOMIZE lan ngasilake minangka logo desain lan kothak warna. Sanalika, sampeyan bisa entuk layanan pre-sale lan sawise adol paling apik. Prinsip kita yaiku 'Kualitas apik & rega apik & Layanan apik'.

maca liyane
  • Dispenser Minyak Kaca - Pembantu sing apik ing pawon

      Kepiye supaya uripmu gampang? Dispenser minyak kaca Borosilat Tinggi bisa mbantu sampeyan ngontrol urip sing sabar. Botol iki gaweyan tangan. Bahan baku kaca Borosilikat tinggi. Rekomendasi!
    Waca liyane
  • Proses Produksi

    Bahan 1. Pilih tabung kaca borosilikat dhuwur Kanggo milih ukuran, kekandelan lan diameter sing beda-beda adhedhasar produk sing kudu diproduksi. Lan ana warna sing transparan, kuning, biru, kuning, abu-abu, jambon, ireng, Col ...
    Waca liyane
  • Apa luwih becik ngombe banyu ing kaca borosilikat utawa gelas biasa?

    Wiwit lair, teacup kaca borosilikat wis disenengi masarakat. Iki minangka salah sawijining kebutuhan kanggo urip ing omah, kanthi transparansi sing dhuwur, resistensi abrasi, permukaan sing alus, gampang dibersihake, lan kesehatan. Nanging, akeh pitakon sing dibahas kanthi tenang, "Bisa ...
    Waca liyane