Apa luwih becik ngombe banyu ing kaca borosilikat utawa gelas biasa?

Wiwit lair, teacup kaca borosilikat wis disenengi masarakat. Iki minangka salah sawijining kabutuhan ing omah, kanthi transparansi sing dhuwur, resistensi abrasi, permukaan sing alus, gampang dibersihake, lan kesehatan.

Nanging, akeh pitakon sing dibahas kanthi tenang, "Apa cangkir kaca borosilikat dhuwur bisa beracun? Kaca borosilikat sing ngombe silikon banyu bakal larut" lan liya-liyane. Dadi kaca borosilikat sing ngombe pungkasane ora apik, ing ngisor iki aku bakal nggawa sampeyan kanggo narjamahake gelas borosilikat sing dhuwur.

1

Kaca borosilikat dhuwur yaiku panggunaan kaca ing kondhisi konduktif suhu tinggi, liwat pemanasan internal kanggo nyadari kaca nyawiji, mula kalebu inflasi sing kurang, tahan suhu dhuwur, kekuatan dhuwur, suhu dhuwur, atose dhuwur, cahya dhuwur transmisi lan bahan kimia khusus stabilitas Bahan Kimia Dhuwur, amarga prestasine apik banget, bahan gelas borosilikat dhuwur gelas duwe kaluwihan gelas umum sing ora bisa diwenehake.

Cangkir gelas biasa

Gelas gelas biasa gampang ora rata dadi panas, nyebabake beda suhu ing saben bagean. Amarga prinsip ekspansi lan kontraksi ing kadhemen lan panas, yen ora rata ing panase lan prabédan sing gedhe banget, gelas gampang dipecah. Sanalika, panasan kaca biasa ora dhuwur, suhu sing dhuwur banget uga gampang digawe pecah gelas

Gelas kaca borosilikat dhuwur

Teacup kaca borosilikat sing dhuwur digawe kanthi nembak ing suhu dhuwur, sing bisa adaptasi karo suhu dhuwur lan suhu sithik. Banyu panas 100 ℃ ora bakal pecah, lan ora ana ekspansi termal lan kontraksi adhem sing biasa dideleng ing obyek umum. Teh, omben-omben asam lan cairan liyane uga disajikake tanpa ambu lan tanpa rasa. Utamane, borosilikat dhuwur minangka bahan gelas khusus kanthi dhuwur stabilitas kimia, lan ora ana sing diarani leleh silikon. Salajengipun, gelas kaca borosilikat tinggi gampang dibersihake lan memenuhi standar keamanan.


Wektu kiriman: Aug-20-2020