Proses Produksi

1. Bahan sing dipilih: Tabung kaca borosilikat dhuwur

Kanggo milih ukuran, kekandelan lan diameter sing beda adhedhasar produk sing kudu diproduksi. Lan ana warna transparan, kuning, biru, kuning, abu-abu, jambon, ireng, Warna sing paling umum digunakake yaiku transparan.

news2 (2)

2. adhedhasar ukuran produk kanggo nggawe gambar kaca

news2 (3)
news2 (4)

3. Awak alon

Panas tabung kaca lan copot tabung ing salah sawijining pucuk, Banjur sambungake ujung sing isih ana karo selang karet, Ujung selang liyane ana ing cangkeme, Ing wektu iki, gelas kasebut dilebur, banjur dilebokake ing cetakan, hawa menyang gelas, biarkan dadi bengkak, lan banjur muter bagean kaca sekaligus, ayo muter ing cetakan

news2 (5)
news2 (6)
news2 (7)
news2 (8)

4. Gawe cangkem

news2 (9)
news2 (10)
news2 (11)

5. Ngalahake Stiker

news2 (12)
news2 (13)

6. Gawe cangkem

news2 (14)
news2 (15)
news2 (16)

7. Ananial

Sawise akeh proses pemanasan, suhu geni saka kaca kasebut beda-beda ing macem-macem panggonan, sing bakal nyebabake stres produk kasebut dhewe. Pungkasane, produk kasebut kudu digawe panas kanthi rata.

Lebokake produk menyang tungku anil, Ana sabuk conveyor mlebu ing salah sawijining ujung lan metu ing ujung liyane. Ing wektu iki lebokake produk saka salah sawijining pucuk, alon-alon saka suhu sithik nganti suhu dhuwur. Suhu paling dhuwur cedhak karo titik leleh gelas, banjur saka suhu dhuwur nganti suhu sithik. Kabeh proses butuh wektu udakara 1 jam. Produk sing metu kaya iki paling aman.

news2 (1)

Wektu kiriman: Aug-20-2020