Logo Custom Custom Round Round Clear Wall Double Borosilicate Kaca Ngombe Botol Banyu Infuser Kanthi Tutup Bambu

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis Drinkware:
Botol Banyu
Wong sing ditrapake:
Wong diwasa
Kinerja Isolasi Termal:
Isolasi Termal
Aktivitas Luar Ruangan:
TOUR
Banyu Ngodhok:
Ditrapake
Lapisan anti-korosi:
Dilengkapi
Metode Mili Banyu:
Ngombe Langsung
Aksesoris:
Karo INFUSER TEA
Gaya:
Klasik
Bahan:
Kaca, Kaca Borosilikat Tinggi
Sertifikasi:
CE / EU, CIQ, Eec, FDA, LFGB, Sgs
Fitur:
Berkelanjutan, Simpenan
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
QiAOQi
Nomer Model:
SP-023
Jeneng produk:
botol ngombe gelas
Werna:
Bening
Logo pencetakan:
Nggih
OEM:
Kasedhiya
Panggunaan:
Anggur
Kapasitas:
350ml, 450ml,
Packing:
Customzied Ditampa
Kerajinan:
Tutuk gawenan tangan Diunekake
Wangun:
Babak

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
15X15X30 cm
Bobot reged tunggal:
1,200 kg
Tipe Paket:
Kantong plastik + kothak, banjur karton njaba kanggo botol kaca kanggo banyu
Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 30 31 - 1000 1001 - 3000 > 3000
Est. Wektu (dina) 15 25 30 Kanggo dirembug

Logo Custom Custom Round Round Clear Wall Double Borosilicate Kaca Ngombe Botol Banyu Infuser Kanthi Tutup Bambu

Katrangan Produk

 

 

Jeneng produk Logo Custom Custom Round Round Clear Wall Double Borosilicate Kaca Ngombe Botol Banyu Infuser Kanthi Tutup Bambu
Nomer Model SP-023
Ukurane

Diameter: 7.2cm

Dhuwur: 19.0cm

Kapasitas: 350ml

*****

Diameter: 7.2cm

Dhuwur: 23.0cm

Kapasitas: 450ml

Gawe Ukuran Jinis sing Dikepengini.

Materi Kaca Borosilikat Tinggi, Buatan Tangan. 
Rampung LOGO Pencetakan Layar ing kaca
Werna, Wangun lan Logo Sugeng Rawuh, Ayo Logo Sampeyan Unik.
Teknik Manufaktur Jotosan Tangan
Karya seni Desain file ing format AI, CDR, PDF.  Sijine Ideal Apik Sampeyan menyang Kasunyatan.
Sample Wektu lan Wektu Akeh

Sample Wektu Udakara 3-5Kerja Dina; Akeh Wektu Udakara 8-15 Dina Dina. Profesional Kita, Kepuasan Sampeyan.

MOQ

10 pcs,  MOQ Kurang kanggo Nyingkirake Limbah Produk lan Dhuwit Sampeyan.

Jangka Pembayaran

T / T, Western Union, Cash, lan liya-liyane bisa dirembug.Mung Simpenan 30%, Gawe ModalFloating luwih efektif.

Kiriman

Liwat Udara utawa Laut. Yen Pilih Kanthi Udhara, iku luwih Cepet Kaya Sampeyan Tuku saka Pasar Lokal.

 

 

Klik kanggo informasi luwih lengkap 

 

Layanan Kita

Informasi Perusahaan

FAQ

P1: Apa kita bisa njupuk conto? Gratis utawa dikenani biaya?

      Ya, Sampeyan bisa njaluk conto gratis yen stok kasedhiya.

      Yen conto kudu disesuaikan. Sampeyan kudu mbayar conto.

P2: Kepiye babagan wektu utama kanggo sampel lan urutan gedhe?

      1-3 dina yen stok sampel. 7-10 dina kanggo conto anyar sing diproduksi. 

      15-20 dina kanggo pesen gedhe  

P3: Apa kita bisa nyithak logo?

     Ya! Kita bisa ngukir logo ing pangkal kayu kanthi gratis

     Uga bisa nyithak logo ing kaca. Ana biaya nyetak.

Q4: Cara ngirim apa sing bisa dipilih? Kepiye babagan wektu pengiriman?

      Kanggo urutan samll, Kanthi ekspres kaya DHL, UPS, TNT. FedEx lsp udakara 3-7 dina 

      Kanggo supaya amba. liwat udhara udakara 7-12 dina. Liwat segara udakara 15-35 dina 

P5: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas sampeyan?

      Biasane, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi dhisik, kita bakal nggawe pesanan gedhe padha karo panjaluk sampeyan. Pesenan kasebut uga bisa dileksanakake liwat jaminan perdagangan alibaba. Iki bisa njamin kualitas lan pangiriman. yen duwe cacat kualitas.

     Alibaba bakal nulungi sampeyan lan mulihake dhuwit kasebut. 

Klik ing kene kanggo informasi luwih lengkap

 

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: