jotosan tangan kaca hadiah logo khusus Jam pasir jam pasir magnetik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
QIAOQI
Nomer Model:
SL-014
Jeneng produk:
Jam pasir Sand Timer jam wedhi
Werna:
bening
OEM:
iya
Logo:
logo sing dipersonalisasi
Bahan:
gelas + borosilikat dhuwur + pasir
Panggunaan:
Dekorasi Omah
Werna Pasir:
ireng
Ukuran:
Ukuran Khusus Ditampa
Packing:
Polyfoam
MOQ:
2 Pcs

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
9X9X21 cm
Bobot reged tunggal:
0,300 kg
Tipe Paket:
Polyfoam
Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 2 3 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 7 15 20 Kanggo dirembug
Kampanye Pemasaran
Rekomendasi Produk
Katrangan Produk
Jeneng produk
jotosan tangan kaca hadiah logo khusus Jam pasir jam pasir magnetik
Nomer Model
SL-014
Ukurane
Jam pasir
Diameter: 6cm, Dhuwur: 14.5cm
Dhasar
Diameter: 8cm, Dhuwur: 1,9cm
Gawe Ukuran sing Ditunjuk supaya Cocokake karo Produk Sampeyan.
Materi
Kaca Borosilikat Tinggi + Pasir + Dasar kayu
Rampung
Pencetakan Layar ing kaca utawa Ukir LOGO ing kayu
Werna, Wangun lan Logo
Sugeng Rawuh, Ayo Logo Sampeyan Unik.
Teknik Manufaktur
Jotosan Tangan
Karya seni
Desain file ing format AI, CDR, PDF. Sijine Ideal Apik Sampeyan menyang Kasunyatan.
Sample Wektu lan Wektu Akeh
Sample Wektu Udakara 3-5Kerja Dina;
Wektu Akeh Udakara 8-15 Dina Dina. 
Profesional Kita, Kepuasan Sampeyan.
MOQ
2 pcs, MOQ Kurang kanggo Nyingkirake Limbah Produk lan Dhuwit Sampeyan.
Jangka Pembayaran
T / T, Western Union, Cash, lan liya-liyane bisa dirembug.Mung Simpenan 30%, Gawe Modal Ngapung Sampeyan luwih Efektif.
Kiriman
Liwat Udara utawa Laut. Yen Pilih Kanthi Udhara,iku luwih Cepet Kaya Sampeyan Tuku saka Pasar Lokal.
Gambar Rincian

Klik Kanggo Informasi Liyane
Teknik Manufaktur
Custom lan Pengiriman
Profil Perusahaan
FAQ
P1: Apa kita bisa njupuk conto? Gratis utawa dikenani biaya?
Ya, Sampeyan bisa njaluk conto gratis yen stok kasedhiya.
Yen conto kudu disesuaikan. Sampeyan kudu mbayar conto.
P2: Kepiye babagan wektu utama kanggo sampel lan urutan gedhe?
1-3 dina yen stok sampel. 7-10 dina kanggo conto anyar sing diproduksi.
15-20 dina kanggo pesen gedhe
P3: Apa kita bisa nyithak logo?
Ya! Kita bisa ngukir logo ing pangkal kayu kanthi gratis
Uga bisa nyithak logo ing kaca. Ana biaya nyetak.
Q4: Cara ngirim apa sing bisa dipilih? Kepiye babagan wektu pengiriman?
Kanggo urutan samll, Kanthi ekspres kaya DHL, UPS, TNT. FedEx lsp udakara 3-7 dina
Kanggo supaya amba. liwat udhara udakara 7-12 dina. Liwat segara udakara 15-35 dina
P5: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas sampeyan?
Biasane, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi dhisik, kita bakal nggawe pesanan gedhe padha karo panjaluk sampeyan. Pesenan kasebut uga bisa dileksanakake liwat jaminan perdagangan alibaba. Iki bisa njamin kualitas lan pangiriman. yen duwe cacat kualitas, Alibaba bakal nulungi sampeyan lan ngasilake dhuwit sampeyan.
Klik kanggo informasi luwih lengkap


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: