Botol Praktek Kaca Geser Desktop Kreatif Kerajinan Botol Prakiraan Cuaca Kaca Badai

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan:
Kaca, kaca borosilikat dhuwur
Tipe Produk:
Botol
Teknik:
Diunekake
Gaya:
Nautika
Gunakake:
Dekorasi & Hadiah Liburan
Wusana:
Natal
Tema:
Katresnan
Fitur Daerah:
Eropa
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
QiAOQi
Nomer Model:
TQ-013
Jeneng produk:
Kaca Badai
Panggunaan:
Kaca Badai Nyeri Hadiah Natal
Werna:
Transparan lan warna
OEM:
Nggih
Fitur:
Ramah Lingkungan
Teknik Manufaktur:
Jotosan Tangan
Wangun:
Tuwek nangis
Packing:
Kothak Kado
Logo:
Laser Ukir

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
20X20X25 cm
Bobot reged tunggal:
0,500 kg
Tipe Paket:
Kothak hadiah Polyfoam +, Bentuk Cone: 27 potong / karton, 54 * 45 * 45cm, 14.7kg / 16.7kgS Ukuran: 60 lembar / karton, 40 * 52 * 52cm, 14.2kg / 16.2kgM Ukuran: 32 lembar / karton, 45 * 45 * 45cm, 16kg / 18.4kgL Ukuran: 18 lembar / karton, 54 * 45 * 45cm, 18.4kg / 21kg

Tuladha Gambar:
package-img
Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 200 201 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 17 20 Kanggo dirembug

Botol Praktek Kaca Geser Desktop Kreatif Kerajinan Botol Prakiraan Cuaca Kaca Badai

 

Katrangan Produk

 

Jeneng produk Botol barometer kaca Kaca badai
Nomer Model TQ-013
Ukurane Bentuk kerucut:

Dhuwur: 11cm
Diameter: 8cm
Ukuran S
Dhuwur: 12cm
Diameter: 6cm
Ukuran M
Dhuwur: 17.5cm
Diameter: 8cm
Ukuran L
Dhuwur: 21.5cm
Diameter: 9.5cm

Werna Cetha / Warni
Info Paket

Bentuk Cone: 27 bungkus / karton, 54 * 45 * 45cm, 14.7kg / 16.7kg

Ukuran S: 60 lembar / karton, 40 * 52 * 52cm, 14.2kg / 16.2kg

Ukuran M: 32 lembar / karton, 45 * 45 * 45cm, 16kg / 18.4kg

Ukuran L: 18 lembar / karton, 54 * 45 * 45cm, 18,4kg / 21kg

OEM Nggih
Fitur Ramah Lingkungan
Teknik Manufaktur Jotosan Tangan

 

 

 Kirim LOGO sampeyan menyang aku, mula aku bisa ngukir ing pangkal kayu minangka referensi 

Item Panas

 

Aliran Produksi

 

Gudang

 

FAQ

P1: Apa kita bisa njupuk conto? Gratis utawa dikenani biaya?

      Ya, Sampeyan bisa njaluk conto gratis yen stok kasedhiya.

      Yen conto kudu disesuaikan. Sampeyan kudu mbayar conto.

P2: Kepiye babagan wektu utama kanggo sampel lan urutan gedhe?

      1-3 dina yen stok sampel. 7-10 dina kanggo conto anyar sing diproduksi. 

      15-20 dina kanggo pesen gedhe  

P3: Apa kita bisa nyithak logo?

     Ya! Kita bisa ngukir logo ing pangkal kayu kanthi gratis

     Uga bisa nyithak logo ing kaca. Ana biaya nyetak.

Q4: Cara ngirim apa sing bisa dipilih? Kepiye babagan wektu pengiriman?

      Kanggo urutan samll, Kanthi ekspres kaya DHL, UPS, TNT. FedEx lsp udakara 3-7 dina 

      Kanggo supaya amba. liwat udhara udakara 7-12 dina. Liwat segara udakara 15-35 dina 

P5: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas sampeyan?

      Biasane, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi dhisik, kita bakal nggawe pesanan gedhe padha karo panjaluk sampeyan. Pesenan kasebut uga bisa dileksanakake liwat jaminan perdagangan alibaba. Iki bisa njamin kualitas lan pangiriman. yen duwe cacat kualitas.

     Alibaba bakal nulungi sampeyan lan mulihake dhuwit kasebut. 

Klik ing kene kanggo informasi luwih lengkap

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: