Wujud endhog cangkir kopi gelas teh kaca ganda

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis Drinkware:
Gelas
Jinis Kaca:
KACA WIN
Sertifikasi:
CE / EU, CIQ, Eec, LFGB, Sgs, FDA
Fitur:
Berkelanjutan, Simpenan
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
OEM / ODM
Nomer Model:
JJ-SCB-014
Werna:
Bening
OEM:
Kasedhiya
Logo:
decal, nyemprot utawa nyithak
Panggunaan:
Restaurant lan pub, bar utawa omah
Tembok:
Tembok Ganda / Tunggal
Kerajinan:
Tangan tangan Piala Kaca Ganda
Kemampuan Penyediaan
Kemampuan Pasokan:
200000 Potongan / potongan saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Kothak batin. karton njaba. utawa minangka panjaluk pelanggan.
Pelabuhan
Pelabuhan Xingang, Pelabuhan Qingdao, Pelabuhan Shanghai
Wektu Lead :
Dikirim ing 15 dina sawise mbayar

Wujud endhog cangkir kopi gelas teh kaca ganda

Katrangan Produk

 

Jeneng Produk
Nomer Model  JJ-SCB-014
Werna  Bening
Materi  kaca tahan panas borosilikat dhuwur
Kapasitas  80ml, 240ml, 250ml, 350ml, 450ml, 650ml
Ukurane Kapasitas: 80mlDhuwur: 6cm

Tutuk: 6.0cm

*****

Kapasitas: 240ml

Dhuwur: 8,8cm

Cangkem: 8.1cm

*****

Kapasitas: 250ml

Dhuwur: 9.0cm

Tutuk: 8,3cm

*****

Kapasitas: 350ml

Dhuwur: 12cm

Tutuk: 8,3cm

*****

Kapasitas: 450ml

Dhuwur: 15cm

Tutuk: 8,3cm

*****

Kapasitas: 650ml

Dhuwur: 19cm

Tutuk: 8,3cm

Jinis Kaca  Banyu / Susu / Warung / Piala Bir
Fitur  Ramah Lingkungan, Simpenan
Pangolahan Pasca  Werna utawa logo apa wae diidini
OEM  Kasedhiya
Frosting  Ditampa
Aplikasi  Digunakake kanggo meja, pawon, kamar, klub, pesta pernikahan, padha

 

 

 

 

Kemasan & Pengiriman

 

Gudang

 

Proses Produksi

 

Klik ing kene kanggo informasi luwih lengkap


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: