Perjalanan Lengan Transparan Custom Bisa Digunakake Supaya Cangkir Kopi Kaca kanthi Tutup Silikon

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis Drinkware:
Gelas
Wangun:
Babak
Jumlah:
1
Jinis Kaca:
Cangkir banyu
Sertifikasi:
CE / EU, CIQ, Eec, LFGB, Sgs, FDA
Fitur:
Berkelanjutan, Simpenan
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
QIAOQI
Nomer Model:
KFB-02
Jeneng Produk:
cangkir cangkir kopi kaca sing bisa digunakake maneh
Werna:
Bening
Ukuran:
Adat
Logo pencetakan:
Nggih
OEM:
Kasedhiya
Aplikasi:
digunakake kanggo meja, pawon, kamar, klub, pesta pernikahan, padha
Bahan:
Kaca Borosilikat Tinggi
Teknologi:
Gawenan tangan. Tutuk Diunekake
Packing:
Kemasan Khusus
Gaya:
Kondhang

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
15X15X20 cm
Bobot reged tunggal:
0,300 kg
Tipe Paket:
Tas gelembung + kothak kanggo cangkir kopi kaca latte

Tuladha Gambar:
package-img
package-img
Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 2 3 - 1000 1001 - 5000 > 5000
Est. Wektu (dina) 15 25 30 Kanggo dirembug
Rekomendasi Produk
Katrangan Produk
Jeneng produk
Perjalanan Lengan Transparan Custom Bisa Digunakake Supaya Cangkir Kopi Kaca kanthi Tutup Silikon
Nomer Model
KFB-02
Ukurane
Kapasitas: 400ml
Dhuwur: 15.0cm
Tutuk: 9.0cm
Gawe Ukuran sing Ditunjuk supaya Cocokake karo Produk Sampeyan.
Materi
Kaca Borosilikat Tinggi, Buatan Tangan.
Rampung
Pencetakan Layar ing kaca utawa Ukir LOGO ing kayu
Werna, Wangun lan Logo
Sugeng Rawuh, Ayo Logo Sampeyan Unik.
Teknik Manufaktur
Jotosan Tangan
Karya seni
Desain file ing format AI, CDR, PDF. Sijine Ideal Apik Sampeyan menyang Kasunyatan.
Sample Wektu lan Wektu Akeh
Sample Wektu Udakara 3-5Kerja Dina; Akeh Wektu Udakara 8-15 Dina Dina. Profesional Kita, Kepuasan Sampeyan.
MOQ
10 pcs, MOQ Kurang kanggo Nyingkirake Limbah Produk lan Dhuwit Sampeyan.
Jangka Pembayaran
T / T, Western Union, Cash, lan liya-liyane bisa dirembug.Mung Simpenan 30%, Gawe Modal Ngapung Sampeyan luwih Efektif.
Kiriman
Liwat Udara utawa Laut. Yen Pilih Kanthi Udhara,iku luwih Cepet Kaya Sampeyan Tuku saka Pasar Lokal.
Gambar Rincian

Klik Kanggo Informasi Liyane
Kualitas Kita
Teknik Manufaktur
Profil Perusahaan
FAQ
P1: Apa kita bisa njupuk conto? Gratis utawa dikenani biaya?
Ya, Sampeyan bisa njaluk conto gratis yen stok kasedhiya.
Yen conto kudu disesuaikan. Sampeyan kudu mbayar conto.
P2: Kepiye babagan wektu utama kanggo sampel lan urutan gedhe?
1-3 dina yen stok sampel. 7-10 dina kanggo conto anyar sing diproduksi.
15-20 dina kanggo pesen gedhe
P3: Apa kita bisa nyithak logo?
Ya! Kita bisa ngukir logo ing pangkal kayu kanthi gratis
Uga bisa nyithak logo ing kaca. Ana biaya nyetak.
Q4: Cara ngirim apa sing bisa dipilih? Kepiye babagan wektu pengiriman?
Kanggo urutan samll, Kanthi ekspres kaya DHL, UPS, TNT. FedEx lsp udakara 3-7 dina
Kanggo supaya amba. liwat udhara udakara 7-12 dina. Liwat segara udakara 15-35 dina
P5: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas sampeyan?
Biasane, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi dhisik, kita bakal nggawe pesanan gedhe padha karo panjaluk sampeyan. Ing
supaya bisa uga dileksanakake liwat jaminan perdagangan alibaba. Iki bisa njamin kualitas lan pangiriman. yen duwe cacat kualitas, Alibaba bakal nulungi sampeyan lan ngasilake dhuwit sampeyan.
Klik kanggo informasi luwih lengkap


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: