Grosir Minuman Banyu Grosir Minuman Jus Kristal Kaca Carafe Kendi Dan Kacamata Set

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis Drinkware:
Gelas
Wangun:
Babak
Jumlah:
1
Jinis Kaca:
KETTOR AIR
Sertifikasi:
CE / EU, CIQ, Eec, LFGB, Sgs, FDA
Fitur:
Berkelanjutan, Simpenan
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
QiAOQi
Nomer Model:
JJ-LSH-042
Werna:
Bening
OEM:
Kasedhiya
Logo:
decal, nyemprot utawa nyithak
Tembok:
Tembok Tunggal
Jeneng Produk:
Ngombe Kaca
Panggunaan:
Piranti Ngarep
Bahan:
Kaca Borosilikat Tinggi
Packing:
Kemasan Khusus
Conto:
Nggih
Kerajinan:
100% Tangan Diunekake

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
25X25X30 cm
Bobot reged tunggal:
8000 kg
Tipe Paket:
Karton utawa minangka panjaluk pelanggan.
Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 50 51 - 200 201 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 20 25 Kanggo dirembug
Rekomendasi Produk
Katrangan Produk
Jeneng produk
Grosir Minuman Banyu Grosir Minuman Jus Kristal Kaca Carafe Kendi Dan Kacamata Set
Nomer Model
JJ-LSH-042
Ukurane
Panci:
Tutuk: 6,5cm
Dhuwur: 24.6cm
Kapasitas: 1200ml
*****
Piala:
Tutuk: 7.0cm
Dhuwur: 8,5cm
Kapasitas: 260ml
Gawe Ukuran sing Ditunjuk supaya Cocokake karo Produk Sampeyan.
Materi
Kaca Borosilikat Tinggi, Buatan Tangan.
Rampung
Pencetakan Layar ing kaca
Werna, Wangun lan Logo
Sugeng Rawuh, Ayo Logo Sampeyan Unik.
Teknik Manufaktur
Jotosan Tangan
Karya seni
Desain file ing format AI, CDR, PDF. Sijine Ideal Apik Sampeyan menyang Kasunyatan.
Sample Wektu lan Wektu Akeh
Sample Wektu Udakara 3-5Kerja Dina; Akeh Wektu Udakara 8-15 Dina Dina. Profesional Kita, Kepuasan Sampeyan.
MOQ
10 pcs, MOQ Kurang kanggo Nyingkirake Limbah Produk lan Dhuwit Sampeyan.
Jangka Pembayaran
T / T, Western Union, Cash, lan liya-liyane bisa dirembug.Mung Simpenan 30%, Gawe Modal Ngapung Sampeyan luwih Efektif.
Kiriman
Liwat Udara utawa Laut. Yen Pilih Kanthi Udhara,iku luwih Cepet Kaya Sampeyan Tuku saka Pasar Lokal.
Gambar Rincian
Teknik Manufaktur
Profil Perusahaan
FAQ
P1: Apa kita bisa njupuk conto? Gratis utawa dikenani biaya?
Ya, Sampeyan bisa njaluk conto gratis yen stok kasedhiya.
Yen conto kudu disesuaikan. Sampeyan kudu mbayar conto.
P2: Kepiye babagan wektu utama kanggo sampel lan urutan gedhe?
1-3 dina yen stok sampel. 7-10 dina kanggo conto anyar sing diproduksi.
15-20 dina kanggo pesen gedhe
P3: Apa kita bisa nyithak logo?
Ya! Kita bisa nyithak logo ing kaca.
Q4: Cara ngirim apa sing bisa dipilih? Kepiye babagan wektu pengiriman?
Kanggo urutan samll, Kanthi ekspres kaya DHL, UPS, TNT. FedEx lsp udakara 3-7 dina
Kanggo supaya amba. liwat udhara udakara 7-12 dina. Liwat segara udakara 15-35 dina
P5: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas sampeyan?
Biasane, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi dhisik, kita bakal nggawe pesanan gedhe padha karo panjaluk sampeyan. Pesenan kasebut uga bisa dileksanakake liwat jaminan perdagangan alibaba. Iki bisa njamin kualitas lan pangiriman. yen duwe cacat kualitas, Alibaba bakal nulungi sampeyan lan ngasilake dhuwit sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: