Botol anggur segelas kaca bentuk Naga sing teka anyar

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Penanganan lumahing:
Decal
Panggunaan Industri:
Anggur
Bahan Dasar:
Gelas
Bahan Awak:
Gelas
Bahan Kerah:
Gelas
Tipe Sealing:
Cork
Gunakake:
Anggur
Papan Asal:
Cina
Nomer Model:
DWP-038
Jeneng:
QIAOQI
Jeneng produk:
Botol anggur segelas kaca bentuk Naga sing teka anyar
Werna:
Bening
Wangun:
Naga
Logo:
Logo Pelanggan sing Ditampa
Panggunaan:
Anggur
Kapasitas:
1000ml
OEM / ODM:
Ditampa
Conto:
Kasedhiyan
Bahan tutup:
Gelas
Cara pengiriman:
DHL UPS TNT FEDEX EMS utawa Liwat segara
Kemampuan Penyediaan
Kemampuan Pasokan:
900000 Potongan / potongan saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Umpluk utawa kothak hadiah
Pelabuhan
Pelabuhan Tianjin Xingang
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 101 - 5000 > 5000
Est. Wektu (dina) 20 30 Kanggo dirembug
Katrangan Produk
Kapasitas
1000ml
Gambar Rincian
 
 
 
 
 
 
Wong cina
 
 Zodiak Desain
     
          
Rekomendasi Produk
Teknik Manufaktur
Gudang
Sertifikasi
FAQ

P: Apa kita bisa nyithak logo?

   Ya! Kita bisa ngukir logo ing pangkal kayu kanthi gratis

  Uga bisa nyithak logo ing kaca. Ana biaya nyetak.

P: Apa kita bisa njupuk conto sampeyan?

   Ya! 1 pcs Sample gratis, biaya pengiriman bakal ana ing akun sampeyan.

  Sampel ing stok gratis.Biaya cetakan bakal bali sawise pesen

 P: Apa sing dadi lead time normal?

    A. Kanggo produk stok, udakara 10 dina sawise nampa pembayaran. 

    B. Kanggo produk OEM, wektu pangiriman kira-kira 20 dina sawise nampa pembayaran. 

P: Apa istilah pembayaran sampeyan?

    T / T, Paypal, Western Union, Pembayaran liwat Alibaba 

P: Layanan purna jual apa sing sampeyan sediakake?

    Desain, foto, video bisa ditawakake kanthi bebas.

    Tandhani label FBA gratis

    Coba tes gratis

    Ganti produk anyar kanggo barang sing wis rusak

    Nawakake layanan lawang kanggo lawang kebiasaan kebiasaan Double dobel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: