Produsen kopi tahan panas kaca borosilikat, Kapasitas tinggi, botol kaca 1.0L kopi pembuat kopi adhem, China

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
QiAOQi
Nomer Model:
LCH-08
Fitur:
Berkelanjutan, Simpenan, Ramah Lingkungan
Jinis Drinkware:
Warung Kopi & Teh
Bahan:
Kaca, Kaca Borosilikat
Sertifikasi:
CE / EU, LFGB, FDA
Jeneng Produk:
kaca adhem nggawe kopi
Kapasitas:
1000ml
Werna:
Cetha / disesuaikan
Packing:
Kothak Putih
OEM:
Nggih
Logo:
Nggih
Ukuran:
Ngatur
Panggunaan:
Dekorasi Omah

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
20X20X25 cm
Bobot reged tunggal:
5,000 kg
Tipe Paket:
Kantong gelembung + kothak utawa kothak Kustom kanggo produsen kopi es adhem
Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 20 21 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 20 30 Kanggo dirembug
Rekomendasi Produk
Katrangan Produk
Jeneng produk
Produsen kopi tahan panas kaca borosilikat, Kapasitas tinggi, botol kaca 1.0L kopi pembuat kopi adhem, China
Nomer Model
LCH-08
Ukurane
Tutuk: 8,0cm
Ing ngisor: 11.5cm
Dhuwur: 24.8cm
Kapasitas: 1000ml
Gawe Ukuran sing Ditunjuk supaya Cocokake karo Produk Sampeyan.
Materi
Kaca Borosilikat Tinggi, Buatan Tangan.
Rampung
Pencetakan Layar ing kaca
Werna, Wangun lan Logo
Sugeng Rawuh, Ayo Logo Sampeyan Unik.
Teknik Manufaktur
Jotosan Tangan
Karya seni
Desain file ing format AI, CDR, PDF. Sijine Ideal Apik Sampeyan menyang Kasunyatan.
Sample Wektu lan Wektu Akeh
Sample Wektu Udakara 3-5Kerja Dina; Akeh Wektu Udakara 8-15 Dina Dina. Profesional Kita, Kepuasan Sampeyan.
MOQ
10 pcs, MOQ Kurang kanggo Nyingkirake Limbah Produk lan Dhuwit Sampeyan.
Jangka Pembayaran
T / T, Western Union, Cash, lan liya-liyane bisa dirembug.Mung Simpenan 30%, Gawe Modal Ngapung Sampeyan luwih Efektif.
Kiriman
Liwat Udara utawa Laut. Yen Pilih Kanthi Udhara,iku luwih Cepet Kaya Sampeyan Tuku saka Pasar Lokal.
Gambar Rincian
Teknik Manufaktur
Profil Perusahaan
FAQ
P1: Apa kita bisa njupuk conto? Gratis utawa dikenani biaya?
Ya, Sampeyan bisa njaluk conto gratis yen stok kasedhiya.
Yen conto kudu disesuaikan. Sampeyan kudu mbayar conto.
P2: Kepiye babagan wektu utama kanggo sampel lan urutan gedhe?
1-3 dina yen stok sampel. 7-10 dina kanggo conto anyar sing diproduksi.
15-20 dina kanggo pesen gedhe
P3: Apa kita bisa nyithak logo?
Ya! Kita bisa nyithak logo ing kaca.
Q4: Cara ngirim apa sing bisa dipilih? Kepiye babagan wektu pengiriman?
Kanggo urutan samll, Kanthi ekspres kaya DHL, UPS, TNT. FedEx lsp udakara 3-7 dina
Kanggo supaya amba. liwat udhara udakara 7-12 dina. Liwat segara udakara 15-35 dina
P5: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas sampeyan?
Biasane, kita bakal ngirim conto kanggo konfirmasi dhisik, kita bakal nggawe pesanan gedhe padha karo panjaluk sampeyan. Pesenan kasebut uga bisa dileksanakake liwat jaminan perdagangan alibaba. Iki bisa njamin kualitas lan pangiriman. yen duwe cacat kualitas, Alibaba bakal nulungi sampeyan lan ngasilake dhuwit sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: